Firmaprofil

Designteamet.
Design teamet bag CDE Danish Marine Design har mange års erfaring i design af sejlbåde og motorbåde i alle størrelser samt optimering af allerede eksisterende designs. Professionelle designværktøjer så som AutoCad og Rhinoceros bruges til både 2D og 3D design og visualisering. CDE Danish Marine Design benytter sig ligeledes af flere specielt udviklede programmer, som f.eks. Wolfson Units , Orca3D, Fastship til Velocity prediction og Speed and power Estimation til beregning af de hydrodynamiske egenskaber. CDE Danish Marine Design råder over også en række dimensionerings programmer, der bruges til at dimensionere og optimere designet. Både nye designs og optimeringer af eksisterende designs bliver gennemarbejdet, beregnet og analyseret omhyggeligt for at opnå den bedste balance mellem holdbarhed, vægt og design.

 

Design filosofi.
Danish Marine Design har siden 1988 leveret totalløsninger til bådindustri og sejlere.

Lars T. Olsen
Ingeniør, yachtdesigner og certificeret bådkonsulent samt aktiv deltager på kapsejladsbanerne og tidligere deltager i flere America’s Cup designgrupper.

Hovedområdet er design og optimering af kapsejladsbåde såvel som turbåde, både sejlbåde og motorbåde.

Lars T Olsen’s store erfaring med praktisk bådbygning giver god sparring til både værfter og private bådebyggere.Lars T Olsen har mere end 30 års erfaring i branchen samt et indgående kendskab til CE-mærkningen, som kommer kunderne til hjælp.