Skip to main content

Om os

Design teamet bag Danish Marine Design har mange års erfaring i design af sejlbåde og motorbåde i alle størrelser samt optimering og modifikationer af allerede eksisterende designs. Professionelle designværktøjer og mange års samlet erfaring inde for branchen, giver holdet en unik fordel for at give kunden et gennemarbejdet, beregnet og analyseret design.

Lars T. Olsen

Lars T. Olsen

Partner

Ingeniør, yachtdesigner og certificeret bådekspert samt aktiv deltager på kapsejladsbanerne og tidligere deltager i flere America’s Cup designgrupper. Hovedområdet er design og optimering af kapsejladsbåde såvel som turbåde, både sejlbåde og motorbåde. Lars store erfaring med praktisk bådbygning giver god sparring til både værfter og private bådebyggere. Lars har mere end 40 års erfaring i branchen samt et indgående kendskab til CE-mærkningen, som kommer kunderne til hjælp. Lars er ligeledes flittigt benyttet som Syns- og Skønsmand i de danske retssale og beskikket sagkyndig af Domstolsstyrelsen for Danske Domstole.

Kasper Wedersøe

Kasper Wedersøe

Partner

Er uddannet skibsingeniør, yachtdesigner, sejlmager, rigger og skibsasistent, og har med mere end 30 års erfaring, gennem hele livet arbejdet i den maritime branche og har herigennem fået stor praktisk viden og forståelse for, hvordan man finder løsninger, der er implementerbare og fungerer til søs. Kasper er en aktiv deltager på kapsejladsbanerne har gennem årene arbejdet med mange forskellige projekter såsom Amerikas Cup projekter, design af nye skibe, modificeringer og optimeringer. Udover en god erfaring med Styrke programmer, tegne og stabilitetsprogrammer, har Kasper arbejdet i mange år med VPP-beregninger, der bruges til hastighedsforudsigelser og rating regler såsom eksempelvis DH og ORC.

Søren Flening - Partner i Danish Marine Design

Søren Flening

Partner

Uddannet skibsingeniør og yachtdesigner. Søren arbejder hovedsageligt med dimensionering og styrkeberegning af skibe og både i komposit, aluminium, stål og træ. Han har gennem årene også designet og optimeret adskillige køle og ror. Søren har skrevet flere artikler om skibs- og bådkonstruktion til tidsskrifter og fagblade.

Jacov Vierø - Partner i CDE Danish Marine Design

Jacob Vierø

Partner

Jacob arbejder ud fra sit kontor i Sverige. Som uddannet skibsingeniør og yachtdesigner har Jacob fokus på konceptuelt design, skrogfacon og båden fundationer og manøvreevne. Jacob har tidligere arbejdet med flere America's Cup og Volvo Ocean Race kampagner som designer og performance optimering. De sidste par år arbejdet aktivt med elektriske og hybride drivliner til sejl- og motorbåde. Ejer af en DS37 og har på egen hånd ombygget en rå Match racer til en interessant daysailer, der er funktionel, hyggelig og stilren.

Brug for hjælp til at designe eller optimere din båd? Lad erfarne fagfolk hjælpe dig