Skip to main content

Værftssupport

Danish Marine Design yder Yard and Design support til en lang række værfter, konsulenter, myndigheder og private kunder og kan hjælpe med alle aspekter af designet, fra forståelse af de nuværende regler og forskrifter, til strukturanalyse og produktionsdesign.

Følgende er nogle af de områder, hvor Danish Marine Design kan hjælpe.

1

Custom designs

Danish Marine Design kan hjælpe og designe nye designs, af alle typer og størrelser, i samarbejde med værftet eller værftets kunder.
2

Foreløbigt og / eller detaljeret design

Danish Marine Design bruger 2D- og 3D CamCad-programmer og leverer en bred vifte af tjenester såsom Foreløbigt design, grundlæggende design eller produktionstegninger til vores kunder.
3

Tekniske tegninger og dokumenter

Danish Marine Design kan give vores kunder de dokumenter og tegninger, der kræves af myndighederne.
4

3D-visualisering

Danish Marine Design bruger 3D-værktøjer til visualisering af designet, som i nogle tilfælde kan spare omkostninger og tid ved opbygning af modeller med muck-up af designet.
5

Strukturelt design og analyse

Danish Marine Design kan hjælpe med strukturanalysen og har en række programmer til analyse af spændinger i strukturen.
6

Stabilitet og letvægtsberegning

Danish Marine Design kan beregne fartøjets trim og stabilitet og give en analyse af fartøjets sødygtighed.
7

Hastighed og kraftforudsigelse

Danish Marine Design kan give et skøn over den hastighed og kraft, der kræves til skibet. Danish Marine Design har kontakt til avancerede CFD-beregnings- og tanktestfaciliteter, hvis dette er nødvendigt.
8

Regler og regulativer

Danish Marine Design har kendskab til de nationale og internationale regler og regulativer i den maritime sektor og har altid haft et godt samarbejde og forhold til myndighederne.
9

Produktdokumentation

Danish Marine Design har erfaring med og kan støtte vores kunder med den produktdokumentation, der er nødvendig for kundernes egne designs og produkter.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller særlige krav