Skip to main content

Værktøjer

Danish Marine Design har sammen med 30 års erfaring en række avanceret værktøjer og software til rådighed, der gør at Danish Marine Design kan levere avancerede designløsninger til både lystbåds- og erhvervsbranchen.

Udover nedenstående har Danish Marine Design også et antal specielle ”Inhouse” specialprogrammeret programmer til rådighed, således at de enkelte opgaver kan løses.

AutoCad

Software til tegninger og designs der er lavet i 2D. Autocad er et kraftfuldt værktøj til design og dokumentation i den marine industri.

SolidWorks

Software til 3D-konstruktion af avanceret design og konstruktion. SolidWorks er et avanceret, kraftfuldt værktøj, der er nyttigt fra alt fra grundlæggende til detaljeret design og visualisering.

SolidWorks Visualize

Visualiseringsværktøj til gengivelse af fotos. Et kraftfuldt værktøj til præsentation af designet.

Rhinoceros

Software til 3D-konstruktion af avanceret design og konstruktion. Sammen med Orca 3D bruges Rhinoceros primært til skrogdesignet. Yderligere kan Rhinoceros bruges til design, konstruktion og visualisering.

Orca3D

Design software til skrogdesign, foreløbige modstands og stabilitetsberegninger.

Dlubal RFEM

RFEM er et avanceret kraftfuldt strukturelt analyseprogram ved brug af Finite Element Analysis metoden. Programmet bruges til avancerede strukturer, optimering og styrkeberegning af enkelte komponenter og/eller hele strukturen.

WinDesign

WinDesign er et VPP - program, der bruges til at beregne hastigheden af sejlbåde. WinDesign er et kraftfuldt værktøj der kan bruges både i designfasen, til optimering, af ambitiøse kapsejladshold og til salgsmateriale.

HullScant

HullScant bruges til dimensionering og optimering af lystbåde i design- og optimeringsfasen således at det sikres at båden lever op til de enkelte krav der stilles til designet.

General HydroStatics

GHS (General HydroStatics) er den primære software, der bruges til beregning og dokumentation af fartøjets stabilitet. GHS er godkendt af myndighederne til beregning af stabiliteten af skibe og marine konstruktioner.

Lloyd's Register Marine logo

Lloyd’s Register

RulesCalc bruges til dimensionering og optimering af erhvervsfartøjer i design- og optimeringsfasen således at det sikres at skibet lever op til de enkelte krav og gældende regelsæt der stilles til designet.

CDE logo

In-house software

Danish Marine Design har udviklet et række In-house programmer, specialdesignet til at løse de opgaver som vores kunder har.